Lunchcafé AndurZ


Mijn naam is Lianne Visser-Jongsma en ik ben de trotse eigenaresse van het prachtige lunchcafé AndurZ.

Met ruim 20 jaar ervaring in de gehandicaptenzorg, waarvan de afgelopen jaren in de bijzondere combinatie van dagbesteding en horeca, werd het tijd voor de volgende stap.

En het voelt als een groot cadeau, dat de mogelijkheid zich voordeed, om dit bijzondere lunchcafé in m’n eigen woonplaats te starten.

Mijn doel is om een lunchcafé neer te zetten, met een gezellige, warme inrichting en (h)eerlijke producten, waar gasten zich altijd welkom zullen voelen. Met mijn grote zorghart, streef ik er naar om een zinvolle werkplek te creëren voor mensen met een verstandelijke beperking en/of afstand tot de arbeidsmarkt. Een werkplek waarbij ze uitgedaagd worden, precies op die manier die bij hun past en de uitdaging die zij aankunnen. 

Deze bijzondere doelgroep is mijn drijfveer, zij verdienen die werkplek. Als zij voelen: ‘dit is mijn werkplek, dit is mijn baan en ik word heel gelukkig van mijn werk’, dan word ik daar ook heel gelukkig van.