Lunchcafé AndurZ

 

We zijn er ontzettend trots op dat AndurZ naast een sfeervol en gezellig lunchcafé ook een sociale werkplek is. Met gecertificeerde begeleiding worden onze fantastische medewerkers elke dag, op een positieve manier, aan het werk gezet. Het doel is dat iedereen, binnen zijn/haar mogelijkheden, meedraait in het lunchcafé. Het takenpakket is breed, zodat er voor iedereen passende werkzaamheden zijn om uit te kiezen.

Humor is alles, humor verlicht en loopt dan ook als een rode draad door het bedrijf heen. In de begeleiding naar onze medewerkers speelt dit dan ook zeker een grote rol!

We starten de dag altijd gezamenlijk met een kop koffie of thee. Daarna zullen de diverse taken verdeeld worden en gaan we met z’n allen aan de slag. Alles wordt gepoetst, bijgevuld en opgeruimd. Er wordt echt als een team gewerkt, zodat onze gasten in een schoon en netjes restaurant kunnen plaatsnemen.

Ben jij of ken jij iemand die op zoek is naar een leuke, leerzame en gezellige dagbesteding? Kom dan gerust eens langs! Je mag natuurlijk ook contact met ons opnemen door te bellen naar: 06-15520566 of een mailtje te sturen naar: info@andurz.nl